31.10.2017

Mikrotik MTCNA trening i sertifikacija

Obavještavamo Vas da će naša kompanija organizovati Mikrotik MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) trening od 27.11.-29.11.2017. godine.

MikroTik MTCNA trening je namijenjen za ISP/WISP administratore, sistem inženjere, integratore, menadžere i sve one koji bi željeli naučiti više o upravljanju žičanim i bežičnim mrežama pomoću MikroTik RouterOS uređaja/softvera.

Cilj treninga: Na kraju ovog treninga, studenti će biti upoznati sa RouterOS-om i RouterBoard proizvodima. Biće sposobni konfigurisati, upravljati i vršiti osnovnu dijagnostiku, rješavati osnovne probleme na MikroTik ruterima i pružati osnovne usluge klijentima.

Trajanje: 3 dana

Preduslovi: dobro poznanje TCP/IP, subnetiranja i vlastiti laptop sa Ethernet mrežnim priključkom.

Jezik treninga i ispita: Trening je na crnogorskom, a ispit na engleskom jeziku.

Obuku vrši Mikrotikov licencirani instruktor a na kraju treninga održaće se ispit, polaznici koji budu imali više od 60% tačnih odgovora dobiće certifikat MTCNA.
Svi polaznici dobijaju besplatan RB hAP lite sa RouterOS Level 4 licencom.

Cijena treninga i sertifikacije je 400 EUR+PDV, koji se plaća avansno prilikom prijave. 
U slučaju otkazivanja treninga iz nekog razloga od strane organizatora, vrši se povrat sredstava dok se u slučaju odustajanja polaznika pred sami početak kursa isti ne vrši, te organizator zadržava sredstva.
Broj polaznika je ograničen i biće popunjavan na osnovu prvih pristiglih prijava, dok je krajnji rok za prijave 15. novembar.

Više informacija možete dobiti na info@ridmont.me a prijave slati na prodaja@ridmont.me.

Pogledajte oktobarski cjenovnik dostupnih uređaja. Ukoliko model za koji ste zaintersovani nije izlistan, molimo da nas kontaktirate jer je cjenovnik informativnog karak ... Opširnije ›

Obavještavamo Vas da će naša kompanija organizovati Mikrotik MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) trening od 27.11.-29.11.2017. godine. MikroTik MTCNA trening ... Opširnije ›

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će se godišnji Mikrotik User Meeting (MUM) Montenegro 2015 održati u Podgorici 28. Jula u prijatnom ambijentu hotela Ramade. Po ... Opširnije ›