14.02.2019

MikroTik MTCNA & MTCRE trening i sertifikacija

Obavještavamo Vas da će naša kompanija i ove godine organizovati Mikrotik MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) a zatim i MTCRE (Mikrotik Certified Routing Engineer) trening od 18.03.-22.03.2019. godine.

MikroTik MTCNA trening je namijenjen za ISP/WISP administratore, sistem inženjere, integratore, menadžere i sve one koji bi željeli naučiti više o upravljanju žičanim i bežičnim mrežama pomoću MikroTik RouterOS softvera/uređaja.

Trajanje: 3 dana (18.03.-20.03.)

Preduslovi: dobro poznanje TCP/IP, subnetiranja i vlastiti laptop sa Ethernet mrežnim priključkom.
 

MikroTik MTCRE trening je napredni kurs za ISP/WISP administratore, sistem inženjere, integratore i sve one koji bi željeli unaprijediti svoje znanje iz oblasti planiranja, implementacije i debagovanja RouterOS mrežnih konfiguracija kao i podrške održavanja i implementacija naprednih statički i dinamički rutiranih mreža.

Trajanje: 2 dana (21.03.-22.03.)

Preduslovi: Mikrotik MTCNA sertifikat

Jezik treninga i ispita: Trening je na crnogorskom, a ispit na engleskom jeziku.

Obuku vrši Mikrotikov licencirani instruktor a na kraju treninga održaće se ispit, polaznici koji budu imali više od 60% tačnih odgovora dobiće MTCNA odn. MTCRE sertifikat .

Svi polaznici dobijaju besplatan Mikrotik ruter sa licencom nivoa 4.

Broj polaznika je ograničen i biće popunjavan na osnovu prvih pristiglih prijava, dok je krajnji rok za prijave 13. mart.

Više informacija možete dobiti na info@ridmont.me a prijave slati na prodaja@ridmont.me .

Pogledajte septembarskicjenovnik dostupnih uređaja. Ukoliko model za koji ste zaintersovani nije izlistan, molimo da nas kontaktirate jer je cjenovnik informativnog kara ... Opširnije ›

Obavještavamo Vas da će naša kompanija i ove godine organizovati Mikrotik MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) a zatim i MTCRE (Mikrotik Certified Routing Engi ... Opširnije ›

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će se godišnji Mikrotik User Meeting (MUM) Montenegro 2015 održati u Podgorici 28. Jula u prijatnom ambijentu hotela Ramade. Po ... Opširnije ›