Preduzeće RIDMONT D.O.O. sa śedištem u Podgorici, registrovano je pod šifrom 7112 u centralnom registru Privrednog suda za obavljanje inženjerskih djelatnosti i tehničkog savjetovanja. Prisutni smo na tržištu preko 20 godina i uspješnim poslovanjem smo se dokazali kao pouzdan partner u svim sferama poslovanja, kako u Crnoj Gori tako i inostranstvu.

Naša kompanija svakako ostavlja traga u informatičko-telekomunikacionom dijelu poslovanja, a posebno u dijelu računarskih žičanih i bežičnih mreža, fiber optike, instalacije i održavanja bežičnih linkova, telefonskih centrala (voip), bezbijednosti, sistemskog administriranja, instalacije i održavanja računarskih sistema, izrade web sajtova… Ponosni smo osnivači prvog internet SMS provajdera Proslijedi.me, implementatori prvog elektronskog dnevnika za osnovne i srednje škole, zastupnici Mikrotik, Ubiquiti, Ruckus, LigoWave, Brand-Rex i druge opreme. Sertifikovani inženjeri su uvijek spremni izaći u susret i najzahtjevnijim klijentima, te predanošću pokazati očekivanu brigu o korisnicima.

Kao zastupnik STILMAT proizvoda za Crnu Goru, pokrili smo i opremili većinu ugostiteljskih objekata uključujući najelitnije hotele i shopping mall-ove. Posebno smo ponosni na distribuciju Dezo barijera koje su preduslov za dobijanje HACCP standarda, za koje jedini posjedujemo i sertifikat. Naši aluminijski profili krase mnoge ulaze i prostore, predstavljajući ogledalo istrajnosti i odgovornosti prema klijentima. Aluminijski otirači i protivklizne lajsne predstavljaju najefikasnije i najpouzdanije proizvode iz STILMAT programa, koji su se dokazali u svim vremenskim uslovima od najśevernijih do najjužnijih krajeva Crne Gore.

Predstavljamo pouzdanog partnera kada su u pitanju instalacije slabe struje, đe projektovanjem, izvođenjem i nadzorom možemo upotpuniti sliku poslovanja sa kontrolom pristupa, video nadzorom, protivpožarnim i protivprovalnim sistemima, audio instalacijama, interfonima…

Dobro došli na našu web prezentaciju!

Rajko Jokanović
Osnivač i vlasnik