SMS services

RIDMONT D.O.O. je uspješno implementirao sistem za masovno slanje tekstualnih poruka i SMS marketinških kampanja u Crnoj Gori. Servis Proslijedi.me uspješno funkcioniše od 2012. godine i bilježi konstantan rast broja klijenata koji su prepoznali ovaj nacin reklamiranja kao jedan od najuspješnijih. Svojom jednostavnošću korišćenja a opet i robustnošću, omogućava našim klijentima maksimalnu slobodu i totalnu kontrolu troškova, dok statističkim izvještajima  nakon slanja omogućava pravi uvid u rezultate kampanja. Za developere je dobra vijest što se njihove aplikacije mogu jako brzo i jednostavno integrisati te povezati na naše servere i koristiti za slanje poruka. Nasa GSM farma omogućava slanje i preko 10.000 poruka u sekundi, te garantuje optimalnu raspodjelu slanja uz minimalni red čekanja.

RIDMONT D.O.O. Vam može ponuditi SMS platofrmu plaćanja, pomoću koje Vaši klijenti mogu na najlakši način izvršiti plaćanje putem SMS-a.

Sistem je prepoznat od strane banaka, osiguravajućih kuća i drugih finansijskih institucija kao pouzdan, te sa dostavom poruka ka svim svjetskim operaterima omogućava sigurnu vezu sa klijentom. Posebno je pogodan za implementaciju SMS izvještaja o promjenama stanja na računu, internet bankarstvo, dospijećima premije, opomenama za plaćanja i sl.

SMS services