10.02.2023

MikroTik MTCNA trening i sertifikacija

Obavještavamo Vas da će naša kompanija i ove godine organizovati Mikrotik MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) trening od 06.03.- 08.03.2023. godine.

MikroTik MTCNA trening je namijenjen za ISP/WISP administratore, sistem inženjere, integratore, menadžere i sve one koji bi željeli naučiti više o upravljanju žičanim i bežičnim mrežama pomoću MikroTik RouterOS softvera/uređaja.

Trajanje: 3 dana (06.03.- 08.03.)

Preduslovi: dobro poznavanje TCP/IP, subnetiranja i vlastiti laptop sa Ethernet mrežnim priključkom.

Cilj treninga: Na kraju ovog treninga, studenti će biti upoznati sa RouterOS-om i RouterBoard proizvodima. Biće sposobni konfigurisati, upravljati i vršiti osnovnu dijagnostiku, rješavati osnovne probleme na MikroTik ruterima i pružati osnovne usluge klijentima.
 

Jezik treninga i ispita: Trening je na crnogorskom, a ispit na engleskom jeziku.

Obuku vrši Mikrotikov licencirani instruktor a na kraju treninga održaće se ispit, polaznici koji budu imali više od 60% tačnih odgovora dobiće MTCNA sertifikat .

Napomena: U slučaju otkazivanja treninga, vrši se povrat sredstava dok se u slučaju odustajanja polaznika neposredno pred početak kursa isti ne vrši, te organizator zadržava sredstva.

Broj polaznika je ograničen i biće popunjavan na osnovu prvih pristiglih prijava, dok je krajnji rok za prijave 28. februar.

 

Više informacija možete dobiti na info@ridmont.me a prijave slati na prodaja@ridmont.me .

Pogledajte Maj-ski cjenovnik dostupnih uređaja. Ukoliko model za koji ste zaintersovani nije izlistan, molimo da nas kontaktirate jer je cjenovnik informativnog karakter ... Opširnije ›

Obavještavamo Vas da će naša kompanija i ove godine organizovati Mikrotik MTCNA (MikroTik Certified Network Associate) trening od 06.03.- 08.03.2023. godine. MikroT ... Opširnije ›

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će se godišnji Mikrotik User Meeting (MUM) Montenegro 2015 održati u Podgorici 28. Jula u prijatnom ambijentu hotela Ramade. Po ... Opširnije ›